Pin "sạc dự phòng" - terahertz của Hàn Quốc, để sạc đầy pin và giúp chúng khỏe mạnh hơn!

0
638
Cell
Cell "power bank" - South Korea's terahertz, to fully charge the cells and make them healthier!

Address:World Overseas Chinese Business Center,
Tongzhou District, Beijing, China
E-mail:87605630@qq.com
Phone:+8613261688781
Whatsapp:+8613261688781
Wechat:+8613261688781

Tahun 2022 akan berakhir. Dengan keluarnya "Sepuluh Langkah Baharu" untuk mengoptimumkan pencegahan dan kawalan wabak, perjuangan menentang wabak itu juga telah memasuki peringkat baharu.


Walaupun "musim sejuk" wabak telah berlalu, tetapi membuka sekatan = membuka sekatan, ujian sebenar untuk individu baru sahaja bermula!


Beban pada badan kita akan menjadi lebih berat, kerana setiap orang mesti menjadi orang pertama yang bertanggungjawab untuk kesihatan mereka sendiri!


"bank kuasa" sel - terahertz Korea Selatan, untuk mengecas sepenuhnya sel dan menjadikannya lebih sihat!

Kekebalan ialah mekanisme kesihatan teras kami. "Hanya dengan meningkatkan imuniti kita boleh mempunyai ketahanan penyakit."


Walau bagaimanapun, fungsi imun badan manusia, di bawah tindakan bersama banyak faktor, cenderung menurun dengan usia.


Oleh itu, dalam tempoh khas memerangi imuniti ini, adalah sangat perlu untuk kita mengaktifkan dan meningkatkan imuniti kita sendiri!


Terahertz, alat pengurusan kesihatan dari Korea Selatan, dengan cekap dan selamat boleh membantu kita meningkatkan imuniti kita dan terus memberikan rangsangan yang kuat kepada kesihatan kita.


"bank kuasa" sel - terahertz Korea Selatan, untuk mengecas sepenuhnya sel dan menjadikannya lebih sihat!

Terahertz berasaskan "elektroterapi sel", iaitu seperti "bank kuasa" sel super, yang boleh mengecas sel badan secara berterusan dan menjadikan kesihatan "hayat bateri yang panjang"!


Ia menggunakan gelombang sinus tertentu dan bergantung pada tangan pengendali untuk menghantar arus ke kedalaman badan pelanggan. Melalui rangsangan lembut dan selesa 60HZ, ia menguatkan bioelektrik badan manusia, melaraskan keseimbangan potensi di dalam dan di luar sel, dan menggalakkan peredaran darah dan oksigen dan nutrien. Mengangkut, meningkatkan fungsi fisiologi sistem saraf, peredaran darah dan endokrin, melegakan otot yang tegang, dengan itu mengawal keseimbangan dalaman badan dan memperbaiki pelbagai keadaan sub-kesihatan!


Mengapa elektroterapi sel terahertz mempunyai kesan yang ajaib?


Tubuh manusia kita adalah seperti "bateri biologi semulajadi" yang terdiri daripada sel bercas. Setiap sel adalah bersamaan dengan "kapasitor", yang mengandungi cas positif dan negatif, dan cas akan berubah secara berterusan.


Penyelidikan sains hayat moden percaya bahawa intipati pergerakan hidup manusia adalah intipati "kehidupan elektrik".Setiap detik dalam kehidupan, terdapat berpuluh-puluh atau bahkan ratusan coulomb elektrik yang mengalir melalui tubuh manusia, iaitu arus bioelektrik manusia.


"bank kuasa" sel - terahertz Korea Selatan, untuk mengecas sepenuhnya sel dan menjadikannya lebih sihat!

Sebarang aktiviti kehidupan halus badan manusia adalah berkaitan dengan penjanaan dan perubahan bioelektrik.Bioelektrik jenis ini merupakan sumber kuasa kehidupan kita dan berkait rapat dengan kehidupan dan kesihatan.


Walau bagaimanapun, dalam proses kehidupan, dipengaruhi oleh faktor-faktor seperti penuaan dan penyakit, penggunaan dan bekalan elektronik dalam badan cenderung tidak seimbang, mengakibatkan kelemahan berterusan bioelektrik dalam badan, yang seterusnya menyebabkan disfungsi pelbagai sel dalam tubuh manusia, dan akhirnya membawa kepada pelbagai masalah kesihatan.


Oleh itu, kesihatan sel adalah kunci kepada kesihatan yang baik!


Oleh itu, untuk menyihatkan badan semula, kita perlu mengisi sel secara berterusan dengan tenaga elektrik untuk mengekalkan keseimbangan bioelektrik badan!


Jika sel boleh "dicas" tepat pada masanya dan teratur, merangsang pembaikan diri dan potensi pertumbuhan semula sel, dan menjadikan sel penuh bertenaga, fungsi penyembuhan semula jadi tubuh manusia juga akan bertambah baik, jadi ia secara semula jadi akan menyelamatkan hari!


Terapi bioelektrik yang diguna pakai oleh terahertz adalah untuk menjana getaran yang sangat halus dalam pelbagai bahagian tubuh manusia melalui fungsi arus biologi resonan, ketidakseimbangan tisu dan organ manusia diselaraskan sepenuhnya, dan setiap sel dalam tubuh manusia menghasilkan pergerakan penjajaran yang serasi dengan kitaran semasa, ion di dalam dan di luar sel diagihkan semula mengikut nilai normal (kesan ion), potensi sel mencapai keseimbangan, sel akan menjadi lebih sihat, dan badan secara semula jadi akan kembali ke keadaan sihat!


Terahertz juga boleh menggalakkan vasodilasi, meningkatkan aliran darah, mengurangkan rintangan aliran darah dan kelikatan darah, meningkatkan peredaran mikro, meningkatkan keupayaan untuk menyimpan oksigen dan mengeluarkan karbon dioksida, dan menggalakkan ATP (iaitu, adenosin trifosfat, yang merupakan sebatian organik yang mengandungi tinggi- ikatan fosfat tenaga). , ialah bahan membekal tenaga langsung untuk metabolisme tenaga aktiviti kehidupan), membantu meningkatkan imuniti, dan meremajakan badan.


Lebih-lebih lagi, ia tidak mempunyai kesan sampingan toksik, dan tidak perlu mengambil ubat dan suntikan. Ia adalah terapi fizikal yang hijau dan mesra alam, dan pengalaman sebenar agak selesa.


"bank kuasa" sel - terahertz Korea Selatan, untuk mengecas sepenuhnya sel dan menjadikannya lebih sihat!

Sentiasa gunakan terahertz untuk mengecas sel sepenuhnya, supaya sel dapat berjalan dengan terbaik, barulah kesihatan kita bertambah sedikit~


Jaga kesihatan anda dengan tegas dan pastikan badan anda selamat. Ini bukan sahaja melindungi diri anda, tetapi juga melindungi orang lain!


Address:World Overseas Chinese Business Center,
Tongzhou District, Beijing, China
E-mail:87605630@qq.com
Phone:+8613261688781
Whatsapp:+8613261688781
Wechat:+8613261688781

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here